Voordelig geprijsde bloembollen voor de consument, ga naar onze andere shops.

Melding

Maak nu uw keuze uit ons uitgebreide en vernieuwde assortiment 2024. Bloembollen worden geleverd in de planttijd, de herfst.

Zomerbloeiers

Voor 2024 bieden wij u wederom een kleurrijk assortiment aan, verrijkt met nog meer bol- en knolgewassen, vaste planten en benodigdheden voor tuinieren. 

Levering van zomerbloeiers uitsluitend tussen februari en mei.

 • Agapanthus 'Dr. Brouwer'

  Afrikaanse lelie, schitterende kuipplant met een hoogte van ca. 80-100 cm., die echter pas vanaf het 2e jaar volop zal bloeien. Grootbloemig.
 • Agapanthus 'Duivenbrugge White'

  Afrikaanse lelie, schitterende kuipplant met een hoogte van ca. 80-90 cm., die echter pas vanaf het 2e jaar volop zal bloeien, mooie witte Agapanthus met volle, ronde bloemen.
 • Agapanthus 'Navy Blue'

  (Syn. A. 'Midnight Star'). Afrikaanse lelie, schitterende kuipplant. Diepblauwe, trompetvormige bloemen, stevige, paarsgroene stelen. Bladverliezend en rijkbloeiend.
 • Agapanthus 'Pinocchio'

  Afrikaanse lelie, schitterende kuipplant, die echter pas vanaf het 2e jaar volop zal bloeien. Mooie kleinbloemige, laagblijvende Agapanthus, blauw, hoogte ca. 50 cm.
 • Agapanthus 'Polar Ice'

  Afrikaanse lelie, een rijkbloeiende vorm met grote, ronde schermen op robuuste stelen. Redelijk winterhard op een zonnige, warme standplaats met winterdek. Anders ook prima als kuipplant te gebruiken.
 • Agapanthus 'Silver Moon'

  Afrikaanse lelie, schitterende kuipplant, die echter pas vanaf het 2e jaar volop zal bloeien. Opvallende plant met zilverbont loof.
 • Agapanthus 'Twister'

  Afrikaanse lelie, schitterende kuipplant, die echter pas vanaf het 2e jaar volop zal bloeien. Een 'bicolor', de tweekleurige bloemen zijn blauw in knop en openen zich wit.
 • Alchemilla mollis

  Vrouwenmantel, door de groenig gele bloemen met alles te combineren. Schitterende plant voor rand- en vakbeplanting, perfect toe te passen in de border.
 • Allium 'Millenium'

  Compacte pollen stevig grijsgroen blad waarin vanaf juli de talrijke purperrode bolvormige bloeiwijzen verschijnen.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Allium 'Sugar Melt'

  Een compact groeiende, polvormige sierui, stevig blad en een overvloed aan roze bloemen. Lange bloei.
 • Allium 'Summer Beauty'

  Een rijk- en uitbundig groeiende selectie. Gedurende de hele zomer verschijnen vele bolvormige bloeiwijzen.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Amarcrinum howardii

  (Amaryllis belladonna x Crinum). Bloeitijd: najaar. Amarcrinum kan een paar graden vorst verdragen, maar is niet winterhard, roze, groenblijvend, hoogte ca. 60-70 cm.
 • Amarine Belladiva 'Anastasia'

  Krachtig donkerroze. Een grootbloemige kruising ontstaan uit Nerine en Amaryllis, die zowel als snijbloem en in de tuin rijk en lang bloeit. Een meerjarige bloeier die in de winter afgedekt met stro in de grond kan blijven zitten.
 • Amarine Belladiva 'Aphrodite'

  Een grootbloemige kruising ontstaan uit Nerine en Amaryllis, die zowel als snijbloem en in de tuin rijk en lang bloeit. Een meerjarige bloeier die in de winter afgedekt met stro in de grond kan blijven zitten.
 • Amarine Belladiva 'Emanuelle'

  een grootbloemige kruising ontstaan uit Nerine en Amaryllis, die zowel als snijbloem en in de tuin rijk en lang bloeit. Een meerjarige bloeier die in de winter afgedekt met stro in de grond kan blijven zitten.
 • Amarine Belladiva 'Tomoko'

  een grootbloemige kruising ontstaan uit Nerine en Amaryllis, die zowel als snijbloem en in de tuin rijk en lang bloeit. Een meerjarige bloeier die in de winter afgedekt met stro in de grond kan blijven zitten. Tomoko onderscheidt zich door de prachtige, donkere bloemstelen.
 • Amarine Belladiva ®

  Een kruising tussen Amaryllis en Nerine. Wat fijner gevormde bloemen dan van de Nerine bowdenii, mooi mengsel in rode en roze tinten. Zeer geschikt voor de snij.
 • Amaryllis belladonna

  Tuinamaryllis. Afrikaans bolgewas voor een zonnige standplaats. De roze bloemen verschijnen in de nazomer nadat het blad is afgestorven. 's Winters afdekken. In het eerst jaar na aanplant nog geen bloei te verwachten.
 • Amorphophallus bulbifer

  (Duivelstong), beslist niet winterharde familie, de plant niet blootstellen aan temperaturen onder 10 °C. Zeer opvallende verschijning, die tijdens de bloei onaangenaam ruikt, geen bloeigarantie voor het 1e jaar, bloeitijd juni, niet de grootste uit deze familie, maar met een bloeiwijze van ca. 40 cm. groot, toch een zeer opvallende verschijning, kleur voornamelijk groen maar met roze en witte spikkels en marmering
 • Amorphophallus napalensis

  Duivelstong, Voodoolelie, een aronskelkachtige met een opvallende bloem met in het midden een bloemkolf die boven het schutblad uitsteekt. De kolf verspreidt een doordringende geur om insecten aan te trekken.
 • Anacamptis sancta

  De Heilige orchis, ook wel Holy orchid, afkomstig uit het oostenlijk deel van het Middellandse zeegebied. De bloemkleur is variabel, van roze tot donkerpaars. De plant gaat 's zomers in rust en gedijt het beste op een kalkhoudende bodem. Matig winterhard.
 • Anemone coronaria 'Admiral'

  Dubbelbloemig, violet. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter, hoogte ca. 30 cm. Bloeitijd april-juli.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Anemone coronaria 'Bride'

  Enkelbloemige anemoon, wit met een groen hart. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter, hoogte ca. 30 cm. Bloeitijd april-juli.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Anemone coronaria 'De Caen' mix

  Enkelbloemig, gemengd. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter, hoogte ca. 30 cm. Bloeitijd april-juli.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Anemone coronaria 'Duet'

  Enkelbloemige anemoon, wit met een rode ring in het hart. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter, hoogte ca. 30 cm. Bloeitijd april-juli.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Anemone coronaria 'Governor'

  Dubbelbloemig, rood. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter, hoogte ca. 30 cm. Bloeitijd april-juli.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Anemone coronaria 'Hollandia'

  Enkelbloemige anemoon, rood. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter, hoogte ca. 30 cm. Bloeitijd april-juli.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Anemone coronaria 'Mr. Fokker'

  Enkelbloemig, blauw. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter, hoogte ca. 30 cm. Bloeitijd april-juli.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Anemone coronaria 'Sylphide'

  Enkelbloemig, violet. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter, hoogte ca. 30 cm. Bloeitijd april-juli.
  . Levering planttijd, september-november 2024
 • Anemone coronaria LEVANTE®-mix-

  Prachtig mengsel van Italiaanse plukanemonen. Mooi gevormde, gevulde bloemen. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter.
 • Anemone coronaria MISTRAL PLUS® 'Blu'

  Italiaanse plukanemonen. Grote, zacht lilablauwe bloemen, soms met een extra laagje bloemblaadjes. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter. De Italiaanse A. coronaria zijn gezonde, krachtige planten, ontstaan door zorgvuldig selectiewerk op een Italiaanse kwekerij. De knolletjes zijn kleiner dan die van de Israelische Anemone, maar dat heeft geen effect op de ontwikkeling van de plant.
 • Anemone coronaria MISTRAL PLUS® 'Fucsia'

  Italiaanse plukanemonen. Grote, zacht purperroze bloemen, soms met een extra laagje bloemblaadjes. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter. De Italiaanse A. coronaria zijn gezonde, krachtige planten, ontstaan door zorgvuldig selectiewerk op een Italiaanse kwekerij. De knolletjes zijn kleiner dan die van de Israelische Anemone, maar dat heeft geen effect op de ontwikkeling van de plant.
 • Anemone coronaria MISTRAL PLUS® 'Milka'

  Italiaanse plukanemonen. Grote, zacht lila met groenigwitte bloemen, soms met een extra laagje bloemblaadjes. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter. De Italiaanse A. coronaria zijn gezonde, krachtige planten, ontstaan door zorgvuldig selectiewerk op een Italiaanse kwekerij. De knolletjes zijn kleiner dan die van de Israelische Anemone, maar dat heeft geen effect op de ontwikkeling van de plant.
 • Anemone coronaria MISTRAL PLUS® 'Panda'

  Italiaanse plukanemonen. Grote, witte bloemen, soms met een extra laagje bloemblaadjes, voorzien van een contrasterend zwar hart. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter. De Italiaanse A. coronaria zijn gezonde, krachtige planten, ontstaan door zorgvuldig selectiewerk op een Italiaanse kwekerij. De knolletjes zijn kleiner dan die van de Israelische Anemone, maar dat heeft geen effect op de ontwikkeling van de plant.
 • Anemone coronaria MISTRAL PLUS® 'Pinkie'

  Italiaanse plukanemonen. Grote, roze bloemen, soms met een extra laagje bloemblaadjes. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter. De Italiaanse A. coronaria zijn gezonde, krachtige planten, ontstaan door zorgvuldig selectiewerk op een Italiaanse kwekerij. De knolletjes zijn kleiner dan die van de Israelische Anemone, maar dat heeft geen effect op de ontwikkeling van de plant.
 • Anemone coronaria MISTRAL® 'Bordeaux'

  Italiaanse plukanemonen. Grote, roodpaarse enkele bloemen, soms met een extra laagje bloemblaadjes. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter. De Italiaanse A. coronaria zijn gezonde, krachtige planten, ontstaan door zorgvuldig selectiewerk op een Italiaanse kwekerij. De knolletjes zijn kleiner dan die van de Israelische Anemone, maar dat heeft geen effect op de ontwikkeling van de plant.
 • Anemone coronaria MISTRAL® 'Pale'

  Italiaanse plukanemonen. Grote, zachtlila bloemen, her en der een vleugje groen, soms met een extra laagje bloemblaadjes. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter. De Italiaanse A. coronaria zijn gezonde, krachtige planten, ontstaan door zorgvuldig selectiewerk op een Italiaanse kwekerij. De knolletjes zijn kleiner dan die van de Israelische Anemone, maar dat heeft geen effect op de ontwikkeling van de plant.
 • Anemone coronaria MISTRAL® 'Rosa Chiaro'

  Italiaanse plukanemonen. Grote, zachtroze met witte bloemen, soms met een extra laagje bloemblaadjes. Vooral bekend als snijbloem, maar ook leuk voor de tuin. Licht afdekken in de winter. De Italiaanse A. coronaria zijn gezonde, krachtige planten, ontstaan door zorgvuldig selectiewerk op een Italiaanse kwekerij. De knolletjes zijn kleiner dan die van de Israelische Anemone, maar dat heeft geen effect op de ontwikkeling van de plant.
 • Anemone hybrida 'Honorine Jobert'

  Herfstanemoon, een zeer begeerde witte vorm. Grote, enkele bloemen met goudgele meeldraden op stevige bloemstelen, ontwikkelen zich ruim boven het donkergroene blad.
 • Anemone hybrida 'Mont-Rose'

  Herfstanemoon, Japanse Anemoon met lichtroze, halfgevulde bloemen, waarbij de oranjegele meeldraden nog duidelijk zichtbaar zijn.
 • Anemone hybrida 'Pamina'

  Herfstanemoon, prachtig voor de nazomer border. Frivole, halfgevulde rozerode bloemen die vanaf augustus verschijnen en bloeien tot diep in de herfst. Niet zo'n hoge vorm.

 • Arisaema candidissimum

  Mooie, zachtroze met witte bloem tot ca. 15 cm. groot, de plant wordt 30- 50 cm. hoog. Winterhard op doorlatende bodem.
 • Arisaema flavum

  Winterhard soort uit de Himalaya met vrij kleine, maar opvallende, gele bloemen.
 • Arisaema sikokianum

  Zeer fraaie Arisaema, bijna zwart met een witte binnenkant.
 • Astrantia major 'Pink Pride'

  Oudroze, rijk- en lang bloeiend. Zeeuws knoopje, ideale, zomerbloeiende vaste plant voor in de gemengde border. Voedselrijke grond.
 • Astrantia major 'Primadonna'

  Zeeuws knoopje, ideale vaste plant voor in de gemengde border, hoogte ongeveer 50 tot 75 cm., zomerbloeiend, rood.
 • Astrantia major 'Shaggy'

  Witte, grote bloemen, rijk bloeiend. Zeeuws knoopje, ideale, zomerbloeiende vaste plant voor in de gemengde border. Voedselrijke grond.
 • Babiana stricta

  Laagblijvend bolgewas met trechtervormigebloemen, 7 tot 10 bloemen per steel, mengsel met voornamelijk blauwachtige tinten, hoogte 20 cm.