Voordelig geprijsde bloembollen voor de consument, ga naar onze andere shops.

Uw bestelling wordt op volgorde van binnenkomst verwerkt. Geen van de bollen liggen voorverpakt in ons magazijn, door de bewaring in gaasbakken blijven de bloembollen beter in conditie. Op de dag van verzending wordt uw bestelling met de hand ingepakt (niet machinaal). Hierdoor kan de levertijd langer zijn dan bij overige producten.

Bestelt u voor het plantseizoen: Bloembollen zijn natuurproducten, deze zijn niet op elk moment van het jaar beschikbaar. Het uitleveren van bloembollen start vanaf de planttijd; eind augustus/begin september. Vanaf dan kan het nog enige weken duren alvorens u uw bestelling ontvangt.

Heeft u alleen herfstbloeiende bolgewassen besteld, dan wordt uw bestelling zo spoedig mogelijk vanaf augustus verzonden.

Bevat uw bestelling Hippeastrum, dan kunnen wij uw bestelling niet eerder uitleveren dan eind september (i.v.m. preparatie van de bloembollen).

Het uitleveren van de zomerbloeiers start vanaf begin februari.

AFHALEN?

Na telefonisch overleg kunnen de vooraf bestelde bollen en planten eventueel ook afgehaald worden op het volgende adres:

Loods Hillegom: 

Zuider Leidsevaart 12, 2182 ND Hillegom

0252-728100