Voordelig geprijsde bloembollen voor de consument, ga naar onze andere shops.

Voor in de tuin

 • Bindbuis, zwart 50 meter

  Elastische en uv-bestendige bindbuis van Nature, ideaal voor het verbinden van takken zonder ingroeiing en insnoering. Afmeting zwarte bindbuis Ø 3 mm, lengte 50m.
 • Klim- en geleidenet jute 1,8 x 5m

  Dit klim-groei- en geleidenet van Nature is gemaakt van jute en heeft een natuurlijke uitstraling. Het net heeft vierkante mazen van 12 x 12 cm. Afmeting net is 1,8 x 5 m, circa 410 g.
 • Klim- geleidenet jute 1x3m

  Dit klim-groei- en geleidenet van Nature is gemaakt van jute en heeft een natuurlijke uitstraling. Het net heeft vierkante mazen van 12 x 12 cm. Afmeting net is 1 x 3 m, circa 135 g.
 • Knielkussen - Large - groen - H3 x 40 x 38 cm

  Kniekussen -L - groene kleur - H3 x 40 x 40 cm. Voor de bescherming van de knieën bij het tuinieren of klussen.
 • Knielkussen - Medium - groen- H3 x 40 x 18 cm

  Kniekussen -M - groene kleur - H3 x 40 x 20 cm. Voor de bescherming van de knieën bij het tuinieren of klussen.
 • Plaatetiketten, met tuinstift. (10st.)

  Plaatetiket van Nature, van gele harde kunststof, geleverd met permanente markeerstift. Het grote, duidelijke schrijfplaatje heeft een afmeting van 3 x 5 cm. H 13 cm, verpakt per 10 stuks.
 • Plantetiket bamboe 10 cm, met ijzerdraad. (15st.)

  Bamboe plantenetiketten van Nature voor het labelen van zaailingen en stekken. De duurzame etiketten zijn zowel hangend of als steker te gebruiken wen worden geleverd met een ijzerdraadbevestiging. De naturel labels zijn voorgeperforeerd om ze rechtstreeks aan de planten te kunnen vastmaken. H 10 cm, verpakt per 15 stuks.
 • Plantetiketten incl. potlood (25st.)

  Steeketiketten van Nature, gemaakt van duurzaam kunststof voor het labelen van zaailingen en stekken. De set bestaat uit 25 gele etiketten en een handig potlood. De labels zijn voorgeperforeerd om ze rechtstreeks aan de planten te kunnen vastmaken. Hoogte 10 cm.

 • Plantschopje verzinkt 28,5cm

  Handzaam en stevig plantschopje van verzinkt staal, 7,5 cm breed. Het Nature plantschopje is geschikt voor het planten of verplanten in de tuin. Handig voor het planten van bollen die iets dieper geplant moeten worden, zoals bijvoorbeeld leliebollen. Lengte 28 cm.
 • Pop-up kas voor een vierkante-meter-tuin

  Bescherm de plantjes in een kweekbak of vierkantemetertuin tegen insecten met dit handige frame en de bijbehorende hoes van Nature. Het geëpoxeerd stalen frame is eenvoudig te plaatsen dankzij het “pop-up”-opzetsysteem. Het neemt weinig plaats in en is bovendien gemakkelijk te verplaatsen en op te ruimen. De transparante hoes van polyethyleen is 0,8 mm dik en biedt de ideale bescherming voor planten en zaailingen. De set is inclusief grondpennen. H 100 x 100 x 100 cm
 • Pop-up kas voor een vierkante-meter-tuin -insectengaas-

  Bescherm de plantjes in een kweekbak of vierkantemetertuin tegen insecten met dit handige frame en het bijbehorende anti-insectennet van Nature. Het geëpoxeerd stalen frame is snel een eenvoudig te plaatsen dankzij het “pop-up”-opzetsysteem. Het net en het frame nemen weinig plaats in, zijn niet zwaar zijn dus makkelijk op te ruimen. Het anti-insectennet is van polyester (mazen 1 x 1 mm) en heeft een dichtheid van 55 g/m2. Inclusief grondpennen. H 100 x 100 x 100 cm.
 • Steeketiketten gekleurd (40st.)

  Kleurrijke steeketiketten van duurzaam kunststof van Nature voor het labelen van zaailingen en stekken in de moestuin. De set bestaat uit 40 stuks in vier trendy kleuren (blauw, geel, roze, rood). Hoogte per etiket is 10 cm.
 • Tuinnet, antivogelnet 10 x 2 meter

  Tuinnet primo grofmazig 10 x 2 meter. Dit zwarte net van Nature is van polyethyleen, is uv-bestendig en heeft een dichtheid van 12 g/m². De mazen hebben een opening van 28 mm en de draden hebben een dikte van 16 tot 17 mu. Het net kan meerdere malen worden gebruikt. Ideaal voor bescherming van gewassen en bomen, bescherming tegen bijvoorbeeld vogels.
 • Tuinnet, antivogelnet 5 x 2 meter

  Tuinnet primo grofmazig 5 x 2 meter. Dit zwarte net is van polyethyleen, is uv-bestendig en heeft een dichtheid van 12 g/m². De mazen hebben een opening van 28 mm en de draden hebben een dikte van 16 tot 17 mu. Het net kan meerdere malen worden gebruikt. Ideaal voor bescherming van gewassen en bomen, bescherming tegen bijvoorbeeld vogels.
 • Tuinnet, antivogelnet 5 x 4 meter

  Tuinnet primo grofmazig 5 x 4 meter. Dit zwarte net van Nature is van polyethyleen, is uv-bestendig en heeft een dichtheid van 12 g/m². De mazen hebben een opening van 28 mm en de draden hebben een dikte van 16 tot 17 mu. Het net kan meerdere malen worden gebruikt. Ideaal voor bescherming van gewassen en bomen, bescherming tegen bijvoorbeeld vogels.
 • Tuinnethouders 25 cm. (10st.)

  Gekartelde zwarte grondpennen van Nature om het tuinnet of een vijverafdeknet aan de bodem te bevestigen. Afmeting 25 cm lang , per 10 stuks verpakt.
 • Tuinzeef, verzinkt staal, mazen 12 mm.

  Ronde Nature tuinzeef van verzinkt staal, ideaal voor het zeven van teelaarde en zand. Mazen van 12 mm, afmeting H 7,4 x Ø 37 cm.
 • Tuinzeef, verzinkt staal, mazen 6 mm.

  Ronde Nature tuinzeef van verzinkt staal, ideaal voor het zeven van teelaarde en zand. Mazen van 6 mm, afmeting H 7,4 x Ø 37 cm.