Voordelig geprijsde bloembollen voor de consument, ga naar onze andere shops.

Lelie, Martagon-groep

Nazaten ontstaan door kruisingswerk met de Turkse lelie, Lilium martagon. Luchtige bloemtrossen gevormd door ‘loshangende’ bloemen met de typische Turkse muts-vorm. De bloemen verspreiden een heerlijke wilde bloemen geur.

 • Lilium martagon 'Alberta Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, donkerroze bloemen met witte spikkels. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Arabian Knight'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, bordeauxrood met goudgele spikkels. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Claude Shride'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, purperrood, de buitenzijde van de bloem is roze. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Fairy Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, roze met okergeel en bruine spikkels. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Golden Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, zachtgele bloemen. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Guinea Gold'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, okergele bloemen met bruine spikkels, aan de buitenzijde zachtroze. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Manitoba Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, oudroze, geel met bruin gespikkeld. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Pink Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, schitterende zachtroze bloemen besprenkelt met purperroze stipjes. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Sunny Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, warmgele bloemen, aan de binnenzijde van de bloemen vele paarsrode spikkels. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Albi Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, wit met maroonbruine spikkels. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Purple Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, zacht purperroze bloemen met purperen stipjes. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.
 • Lilium martagon 'Snowy Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, wit, vanuit het hart groen met mooi contrasterende oranje meeldraden. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage. Een goed alternatief voor de minder makkelijk te kweken L. martagon var. album.
 • Lilium martagon 'Candy Morning'

  Een van de selecties in de Martagon-groep, roze, naar het hart toe paarse spikkels.. Deze lelies hebben een natuurlijke uitstraling, verspreiden een wilde bloemengeur en zijn aantrekkelijk voor hommels, bijen en vlinders. Plant ze in een lichte, humusrijke bodem (kalk) met goede drainage.