Voordelig geprijsde bloembollen voor de consument, ga naar onze andere shops.

Tuinieren, benodigdheden

 • Bindbuis, zwart 50 meter

  Elastische en uv-bestendige bindbuis van Nature, ideaal voor het verbinden van takken zonder ingroeiing en insnoering. Afmeting zwarte bindbuis Ø 3 mm, lengte 50m.
 • Bio kweekpotjes H6 x 6 x 6 cm set à 20 stuks

  De biologisch afbreekbare, ronde kweekpotjes van Nature (H 6 x Ø 6 cm) zijn vervaardigd uit 100% houtvezel. De milieuvriendelijke potjes zijn lucht- en waterdoorlatend, wat de wortelgroei in de pot bevordert. De kweekpotjes zijn per 20 stuks verpakt.
 • Bio kweekpotjes H8,5 x Ø8 cm set à 18 stuks

  De biologisch afbreekbare, ronde kweekpotjes van Nature (H 8,5 x Ø 8 cm) zijn vervaardigd uit 100% houtvezel. De milieuvriendelijke potjes zijn lucht- en waterdoorlatend, wat de wortelgroei in de pot bevordert. De kweekpotjes zijn per 18 stuks verpakt.
 • Biopot H8 x 8 cm rond met kokostablet 3 stuks

  Ronde biologisch afbreekbare potten van gerecyclede houtvezels voorzien van samengeperst tablet kokosvezel dat dienstdoet als substraat en de ontwikkeling van het wortelstelsel bevordert. Het geheel kan vervolgens op het juiste moment in de grond geplant worden. H8 x Ø8 cm - 3 x.
 • Biopotjes, tray met 12 vakjes, H5x4x4 cm. (6x12 stuks)

  De biologisch afbreekbare kweektrays van Nature (H 5 x 4 x 4 cm) zijn vervaardigd uit 100% houtvezel. De trays bevatten 12 vakjes en zijn lucht- en waterdoorlatend, wat de wortelgroei in de pot bevordert. De kweektrays zijn per 6 stuks verpakt.
 • Biopotjes, tray met 6 vakjes, H5x5x5 cm. (10x6 stuks)

  De Nature biologisch afbreekbare kweektrays (H 5 x 5 x 5 cm) zijn vervaardigd uit 100% houtvezel. De milieuvriendelijke trays hebben 6 kweekvakjes en zijn lucht- en waterdoorlatend, wat goed is voor de wortelgroei. De kweektrays zijn per 10 stuks verpakt.
 • Complete start-set voor zaaien en stekken

  Deze Nature kweekbak startset bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met kweken. Het enige wat je nog hoeft te doen is zaadjes toe te voegen. De startset bestaat uit 1 kweekbak, 144 turfpotjes, 28 stekpotjes, 1 zaadstrooier, 25 labels en 1 potlood. De kweekbak is gemaakt van harde kunststof met een transparante deksel. De deksel heeft ventilatiegaten voor een optimale regulatie van de luchtvochtigheid. Dit zorgt voor een goede balans tussen temperatuur, luchtvochtigheid, lucht en licht. Deze balans is erg belangrijk voor het ontkiemen van de zaden. Kweken in turfpotjes is milieuvriendelijk.
 • Das Wildpflanzen Topfbuch I & II - Reinhard Witt

  Eindelijk hier. Het lange wachten was het waard: in plaats van één zijn er nu twee delen, die alleen samen worden verkocht. De 5e editie is beter dan ooit. Meer dan 35 jaar ervaring met wilde planten is in dit werk gaan zitten. Veel nieuwe soorten zijn uitgeprobeerd. Langetermijnresultaten, plantvoorbeelden voor alle locaties, gedetailleerde tabellen. Hoofdstukken over wilde bloemen, grassen, varens, kleine struiken, bollen en klimplanten, over klimaatverandering. Veel nieuwe informatie over het ecologisch belang voor dieren. Alleen Duitstalig beschikbaar.
 • De Wit, bollenplanter 60 mm met houten handgreep

  Stevige stalen uitvoering met essenhouten handvat. Gemakkelijk snijdend.
 • De Wit, bollenpoter krokus

  Deze bollenpoter zorgt ervoor dat je gemakkelijk door het stugge gras heen prikt om kleine bolletjes zoals bijvoorbeeld krokussen en sneeuwklokjes te planten. In de borders is hij ideaal omdat je niet teveel ruimte nodig hebt, hierdoor is er minder kans op beschadiging bij de bestaande beplanting. Met essen houten handvat.
 • Kixx handschoenen Balance Blue maat 7

  Balance Blue, Color Line, Maat 7. Handschoenen gemaakt van een nylon drager met PU coating. Uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden in en om het huis door de uitstekende grip en vingergevoeligheid. Conform EN 420, EN 388:2003
 • Kixx handschoenen Balance Blue maat 8

  Balance Blue, Color Line, Maat 8. Handschoenen gemaakt van een nylon drager met PU coating. Uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden in en om het huis door de uitstekende grip en vingergevoeligheid. Conform EN 420, EN 388:2003
 • Kixx handschoenen Balance Blue maat 9

  Balance Blue, Color Line, Maat 9. Handschoenen gemaakt van een nylon drager met PU coating. Uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden in en om het huis door de uitstekende grip en vingergevoeligheid. Conform EN 420, EN 388:2003
 • Kixx handschoenen Beasty Blue maat 10

  Beasty Blue, Color Line, Maat 10. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Beasty Blue maat 8

  Beasty Blue, Color Line, Maat 8. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Beasty Blue maat 9

  Beasty Blue, Color Line, Maat 9. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Chunky maat 4

  Chunky, kinderhandschoenen, maat 4. Comfortabele nylon handschoenen met een latex coating voor een betere grip. Hoge vingergevoeligheid, naadloos, lichtgewicht en flexibel. Ideaal voor middelmatige toepassing.
 • Kixx handschoenen Chunky maat 5

  Chunky, kinderhandschoenen, maat 5. Comfortabele nylon handschoenen met een latex coating voor een betere grip. Hoge vingergevoeligheid, naadloos, lichtgewicht en flexibel. Ideaal voor middelmatige toepassing.
 • Kixx handschoenen Fast Fruit maat 8

  Fast Fruit, Fruit Line, Maat 8. Katoenen handschoenen met PVC dots voor een betere grip. Ideaal voor bijvoorbeeld het verpotten van plantjes. Neemt vocht op. Met manchet. Conform EN 420.
 • Kixx handschoenen Fierce gant maat 10

  Fierce gant, Workline, maat 10. Katoenen rug met varkenssplit knokkelbescherming. Licht verstevigde kap.
 • Kixx handschoenen Fresh Fruit maat 8

  Fresh Fruit, Fruit Line, Maat 8. Katoenen handschoenen met PVC dots voor een betere grip. Ideaal voor bijvoorbeeld het verpotten van plantjes. Neemt vocht op. Met manchet. Conform EN 420.
 • Kixx handschoenen Fudge maat 4

  Fudge, kinderhandschoenen, maat 4. Comfortabele nylon handschoenen met een latex coating voor een betere grip. Hoge vingergevoeligheid, naadloos, lichtgewicht en flexibel. Ideaal voor middelmatige toepassing.
 • Kixx handschoenen Fudge maat 5

  Fudge, kinderhandschoenen, maat 5. Comfortabele nylon handschoenen met een latex coating voor een betere grip. Hoge vingergevoeligheid, naadloos, lichtgewicht en flexibel. Ideaal voor middelmatige toepassing.
 • Kixx handschoenen Funky Fruit maat 8

  Funky Fruit, Fruit Line, Maat 8. Katoenen handschoenen met PVC dots voor een betere grip. Ideaal voor bijvoorbeeld het verpotten van plantjes. Neemt vocht op. Met manchet. Conform EN 420.
 • Kixx handschoenen Garden Green maat 10

  Garden Green, Color Line, Maat 10. Deze katoenen handschoenen zijn vochtabsorberend en behoudt zijn grip in droge én natte werkzaamheden. De gebreide, elastische manchetten sluiten de polsen goed af en de gecoate knokkels zorgen voor extra bescherming. De KIXX Garden Green is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoffelen en onkruid wieden.
 • Kixx handschoenen Garden Green maat 8

  Garden Green, Color Line, Maat 8. Deze katoenen handschoenen zijn vochtabsorberend en behoudt zijn grip in droge én natte werkzaamheden. De gebreide, elastische manchetten sluiten de polsen goed af en de gecoate knokkels zorgen voor extra bescherming. De KIXX Garden Green is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld schoffelen en onkruid wieden.
 • Kixx handschoenen Groovy Green maat 10

  Groovy Green, Color Line, Maat 10. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Groovy Green maat 7

  Groovy Green, Color Line, Maat 7. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Groovy Green maat 8

  Groovy Green, Color Line, Maat 8. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Groovy Green maat 9

  Groovy Green, Color Line, Maat 9. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Like Lime maat 10

  Like Lime, Color Line, Maat 10. Handschoenen gemaakt van een nylon drager met PU coating. Uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden in en om het huis door de uitstekende grip en vingergevoeligheid. Conform EN 420, EN 388:2003
 • Kixx handschoenen Like Lime maat 7

  Like Lime, Color Line, Maat 7. Handschoenen gemaakt van een nylon drager met PU coating. Uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden in en om het huis door de uitstekende grip en vingergevoeligheid. Conform EN 420, EN 388:2003
 • Kixx handschoenen Like Lime maat 8

  Like Lime, Color Line, Maat 8. Handschoenen gemaakt van een nylon drager met PU coating. Uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden in en om het huis door de uitstekende grip en vingergevoeligheid. Conform EN 420, EN 388:2003
 • Kixx handschoenen Like Lime maat 9

  Like Lime, Color Line, Maat 9. Handschoenen gemaakt van een nylon drager met PU coating. Uitermate geschikt voor lichte werkzaamheden in en om het huis door de uitstekende grip en vingergevoeligheid. Conform EN 420, EN 388:2003
 • Kixx handschoenen Lollipop maat 4

  Lollipop, kinderhandschoenen, maat 4. Comfortabele nylon handschoenen met een latex coating voor een betere grip. Hoge vingergevoeligheid, naadloos, lichtgewicht en flexibel. Ideaal voor middelmatige toepassing.
 • Kixx handschoenen Lollipop maat 5

  Lollipop, kinderhandschoenen, maat 5. Comfortabele nylon handschoenen met een latex coating voor een betere grip. Hoge vingergevoeligheid, naadloos, lichtgewicht en flexibel. Ideaal voor middelmatige toepassing.
 • Kixx handschoenen Panda Bamboo/Latex maat 8

  Panda Bamboo/Latex, Maat 8. Materiaal: Bamboe en Latex coating Fair Trade. De handschoen heeft een goede grip.
 • Kixx handschoenen Rocking Red maat 10

  Rocking Red, Color Line, Maat 10. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Rocking Red maat 6

  Rocking Red, Color Line, Maat 6. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Rocking Red maat 7

  Rocking Red, Color Line, Maat 7. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Rocking Red maat 8

  Rocking Red, Color Line, Maat 8. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Rocking Red maat 9

  Rocking Red, Color Line, Maat 9. Comfortabel paar nylon handschoenen met latex coating dat zorgt voor meer grip. Goede vingergevoeligheid. Zonder naden voor meer comfort. Soepel en licht. Geschikt voor middelzware werkzaamheden in en om het huis. Conform EN 420, EN 388 (2121X)
 • Kixx handschoenen Rough maat 10

  Rough, Workline, Maat 10. De KIXX Rough is een witte, geitenlederen handschoen. De handpalm is gemaakt uit één stuk, zonder naden, en is daardoor vrij sterk. Geitenleer is één van de meest soepele en sterke leersoorten. De zwarte, licht ventilerende rug is voorzien van elastiek, dat zorgt voor een hoog draagcomfort en optimale bewegingsvrijheid van de hand. De Rough biedt knokkelbescherming op de wijsvinger en klittenbandsluiting op de pols.
 • Kixx handschoenen Rough maat 11

  Rough, Workline, Maat 11. De KIXX Rough is een witte, geitenlederen handschoen. De handpalm is gemaakt uit één stuk, zonder naden, en is daardoor vrij sterk. Geitenleer is één van de meest soepele en sterke leersoorten. De zwarte, licht ventilerende rug is voorzien van elastiek, dat zorgt voor een hoog draagcomfort en optimale bewegingsvrijheid van de hand. De Rough biedt knokkelbescherming op de wijsvinger en klittenbandsluiting op de pols.
 • Kixx handschoenen Rough maat 8

  Rough, Workline, Maat 8. De KIXX Rough is een witte, geitenlederen handschoen. De handpalm is gemaakt uit één stuk, zonder naden, en is daardoor vrij sterk. Geitenleer is één van de meest soepele en sterke leersoorten. De zwarte, licht ventilerende rug is voorzien van elastiek, dat zorgt voor een hoog draagcomfort en optimale bewegingsvrijheid van de hand. De Rough biedt knokkelbescherming op de wijsvinger en klittenbandsluiting op de pols.
 • Klim- en geleidenet jute 1,8 x 5m

  Dit klim-groei- en geleidenet van Nature is gemaakt van jute en heeft een natuurlijke uitstraling. Het net heeft vierkante mazen van 12 x 12 cm. Afmeting net is 1,8 x 5 m, circa 410 g.
 • Klim- geleidenet jute 1x3m

  Dit klim-groei- en geleidenet van Nature is gemaakt van jute en heeft een natuurlijke uitstraling. Het net heeft vierkante mazen van 12 x 12 cm. Afmeting net is 1 x 3 m, circa 135 g.
 • Knielkussen - Large - groen - H3 x 40 x 38 cm

  Kniekussen -L - groene kleur - H3 x 40 x 40 cm. Voor de bescherming van de knieën bij het tuinieren of klussen.