Voordelig geprijsde bloembollen voor de consument, ga naar onze andere shops.

Voor de bollen

 • De Wit, bollenplanter 60 mm met houten handgreep

  Stevige stalen uitvoering met essenhouten handvat. Gemakkelijk snijdend.
 • De Wit, bollenpoter krokus

  Deze bollenpoter zorgt ervoor dat je gemakkelijk door het stugge gras heen prikt om kleine bolletjes zoals bijvoorbeeld krokussen en sneeuwklokjes te planten. In de borders is hij ideaal omdat je niet teveel ruimte nodig hebt, hierdoor is er minder kans op beschadiging bij de bestaande beplanting. Met essen houten handvat.
 • Plaatetiketten, met tuinstift. (10st.)

  Plaatetiket van Nature, van gele harde kunststof, geleverd met permanente markeerstift. Het grote, duidelijke schrijfplaatje heeft een afmeting van 3 x 5 cm. H 13 cm, verpakt per 10 stuks.
 • Plantetiket bamboe 10 cm, met ijzerdraad. (15st.)

  Bamboe plantenetiketten van Nature voor het labelen van zaailingen en stekken. De duurzame etiketten zijn zowel hangend of als steker te gebruiken wen worden geleverd met een ijzerdraadbevestiging. De naturel labels zijn voorgeperforeerd om ze rechtstreeks aan de planten te kunnen vastmaken. H 10 cm, verpakt per 15 stuks.
 • Plantetiketten incl. potlood (25st.)

  Steeketiketten van Nature, gemaakt van duurzaam kunststof voor het labelen van zaailingen en stekken. De set bestaat uit 25 gele etiketten en een handig potlood. De labels zijn voorgeperforeerd om ze rechtstreeks aan de planten te kunnen vastmaken. Hoogte 10 cm.

 • Rechthoekige plantschalen 18 cm x 15,5 cm.

  Sterke kunststof plantschalen voor het makkelijk planten en weer opgraven van uw bloembollen. Tevens een goede bescherming tegen vraat van beneden af door muizen of woelmuizen. Maat: 18 cm x 15,5 cm
 • Rechthoekige plantschalen 23,5 cm x 21 cm.

  Sterke kunststof plantschalen voor het makkelijk planten en weer opgraven van uw bloembollen. Tevens een goede bescherming tegen vraat van beneden af door muizen of woelmuizen. Maat: 23,5 cm x 21 cm
 • Ronde plantschalen Ø 18 cm

  Sterke kunststof plantschalen voor het makkelijk planten en weer opgraven van uw bloembollen. Tevens een goede bescherming tegen vraat van beneden af door muizen of woelmuizen. Doorsnede 18 cm.
 • Ronde plantschalen Ø 22 cm

  Sterke kunststof plantschalen voor het makkelijk planten en weer opgraven van uw bloembollen. Tevens een goede bescherming tegen vraat van beneden af door muizen of woelmuizen. Doorsnede 22 cm.
 • Ronde plantschalen Ø 26 cm

  Sterke kunststof plantschalen voor het makkelijk planten en weer opgraven van uw bloembollen. Tevens een goede bescherming tegen vraat van beneden af door muizen of woelmuizen. Doorsnede 26 cm.
 • Ronde plantschalen Ø 30 cm.

  Sterke kunststof plantschalen voor het makkelijk planten en weer opgraven van uw bloembollen. Tevens een goede bescherming tegen vraat van beneden af door muizen of woelmuizen. Doorsnede 30 cm.
 • SNEEBOER Planttroffel Oud Hollands Model RVS

  Deze planttroffel heeft scherpe kanten, is in een punt uitgesmeed om zo eenvoudig al uw plant en tuin problemen op te lossen. Ideaal voor het planten van bollen en vaste planten maar ook voor het scheuren van kleine vaste planten. Gebruik: De manier om met deze troffel om te gaan is totaal anders dan bijvoorbeeld met het verplantschepje, het heeft geen scheppende functie. De troffel is zwaar en geheel uit balans maar de werking is vergelijkbaar met de actie van een bijl. Je penetreert de aarde (gewicht is nu nodig), beweeg dan de troffel naar voren en achteren en je hebt een perfect plantgat. Om u een idee te geven: Alle bollen (miljoenen) in de Keukenhof worden met deze troffel gezet. De planttroffel is hand gesmeed, roestvast staal en voorzien van een FSC gecertificeerd essen handvat.
 • SNEEBOER Planttroffel punt model RVS

  Deze planttroffel heeft scherpe kanten, is in een punt uitgesmeed om zo eenvoudig al uw plant en tuin problemen op te lossen. Ideaal voor het planten van bollen en vaste planten maar ook voor het scheuren van kleine vaste planten. Gebruik: De manier om met deze troffel om te gaan is totaal anders dan bijvoorbeeld met het verplantschepje, het heeft geen scheppende functie. De troffel is zwaar en geheel uit balans maar de werking is vergelijkbaar met de actie van een bijl. Je penetreert de aarde (gewicht is nu nodig), beweeg dan de troffel naar voren en naar achteren en je hebt een perfect plantgat. Om u een idee te geven: Miljoenen bollen in de Keukenhof worden onder andere met deze troffel gezet. De planttroffel is hand gesmeed, roestvast staal en voorzien van een gecertificeerd essen handvat.
 • SNEEBOER Pootstok gebogen RVS

  De ongewoon gevormde pootstok is makkelijk in gebruik. Het essenhouten heft ligt comfortabel in de hand en hij is uitgevoerd met een scherpe roestvast stalen spie. Doordat de pootstok ontworpen is om snel een gat te maken met gewenste diepte en breedte, is hij ideaal voor het planten van meerdere zaden en bollen. De pootstok is uiterst effectief door zijn scherpe spie, en het gebogen essenhouten heft zorgt voor een comfortabele grip wanneer u gehurkt of zittend werkt.
 • Steeketiketten gekleurd (40st.)

  Kleurrijke steeketiketten van duurzaam kunststof van Nature voor het labelen van zaailingen en stekken in de moestuin. De set bestaat uit 40 stuks in vier trendy kleuren (blauw, geel, roze, rood). Hoogte per etiket is 10 cm.
 • Vinassekali 800 g

  100% natuurlijke meststof van Ecostyle. Bemesten met Vinassekali draagt bij tot een rijke bloei en goede wortelontwikkeling. Vinassekali is de ideale aanvullende bemesting voor bol- en knolgewassen.