Voordelig geprijsde bloembollen voor de consument, ga naar onze andere shops.

Voor het zaaien

 • Bio kweekpotjes H6 x 6 x 6 cm set à 20 stuks

  De biologisch afbreekbare, ronde kweekpotjes van Nature (H 6 x Ø 6 cm) zijn vervaardigd uit 100% houtvezel. De milieuvriendelijke potjes zijn lucht- en waterdoorlatend, wat de wortelgroei in de pot bevordert. De kweekpotjes zijn per 20 stuks verpakt.
 • Bio kweekpotjes H8,5 x Ø8 cm set à 18 stuks

  De biologisch afbreekbare, ronde kweekpotjes van Nature (H 8,5 x Ø 8 cm) zijn vervaardigd uit 100% houtvezel. De milieuvriendelijke potjes zijn lucht- en waterdoorlatend, wat de wortelgroei in de pot bevordert. De kweekpotjes zijn per 18 stuks verpakt.
 • Biopot H8 x 8 cm rond met kokostablet 3 stuks

  Ronde biologisch afbreekbare potten van gerecyclede houtvezels voorzien van samengeperst tablet kokosvezel dat dienstdoet als substraat en de ontwikkeling van het wortelstelsel bevordert. Het geheel kan vervolgens op het juiste moment in de grond geplant worden. H8 x Ø8 cm - 3 x.
 • Biopotjes, tray met 12 vakjes, H5x4x4 cm. (6x12 stuks)

  De biologisch afbreekbare kweektrays van Nature (H 5 x 4 x 4 cm) zijn vervaardigd uit 100% houtvezel. De trays bevatten 12 vakjes en zijn lucht- en waterdoorlatend, wat de wortelgroei in de pot bevordert. De kweektrays zijn per 6 stuks verpakt.
 • Biopotjes, tray met 6 vakjes, H5x5x5 cm. (10x6 stuks)

  De Nature biologisch afbreekbare kweektrays (H 5 x 5 x 5 cm) zijn vervaardigd uit 100% houtvezel. De milieuvriendelijke trays hebben 6 kweekvakjes en zijn lucht- en waterdoorlatend, wat goed is voor de wortelgroei. De kweektrays zijn per 10 stuks verpakt.
 • Complete start-set voor zaaien en stekken

  Deze Nature kweekbak startset bevat alles wat je nodig hebt om te beginnen met kweken. Het enige wat je nog hoeft te doen is zaadjes toe te voegen. De startset bestaat uit 1 kweekbak, 144 turfpotjes, 28 stekpotjes, 1 zaadstrooier, 25 labels en 1 potlood. De kweekbak is gemaakt van harde kunststof met een transparante deksel. De deksel heeft ventilatiegaten voor een optimale regulatie van de luchtvochtigheid. Dit zorgt voor een goede balans tussen temperatuur, luchtvochtigheid, lucht en licht. Deze balans is erg belangrijk voor het ontkiemen van de zaden. Kweken in turfpotjes is milieuvriendelijk.
 • Klim- en geleidenet jute 1,8 x 5m

  Dit klim-groei- en geleidenet van Nature is gemaakt van jute en heeft een natuurlijke uitstraling. Het net heeft vierkante mazen van 12 x 12 cm. Afmeting net is 1,8 x 5 m, circa 410 g.
 • Klim- geleidenet jute 1x3m

  Dit klim-groei- en geleidenet van Nature is gemaakt van jute en heeft een natuurlijke uitstraling. Het net heeft vierkante mazen van 12 x 12 cm. Afmeting net is 1 x 3 m, circa 135 g.
 • Kweekbak groen 35x23,5cm (5 st.)

  Deze rechthoekige kunststof kweekbak van Nature is geschikt voor een groot aantal zaailingen of voor een groep identieke plantjes. De donkergroene kweekbak heeft een afmeting van H 5,5 x 33 x 23,5 cm. De Nature kweekbakken zijn per 5 stuks verpakt.
 • Kweekbak met groeimedium 35x23,5cm

  Deze Nature hydrocultuur kweekbak is voorzien van een groeimedium, zodat je geen aarde nodig hebt. Hydrocultuur is een kweektechniek waarbij de planten groeien op basis van water waaraan voedingsstoffen zijn toegevoegd. Dit zorgt voor een versnelde ontkieming, optimale PH-waarde en elimineert risico’s op ziekte bij de jonge plant. De kweekbak heeft een tray van speciaal steekschuim met 7 x 11 zaaivakjes. Vul de kweekbak met water en in de tray vul je ieder vakje met een zaadje. De kweekbak van soepel kunststof is voorzien van een transparante deksel en heeft een afmeting van H 11 x 35 x 23,5 cm.
 • Kweekkasje met ventilator, groen 37,5x24cm

  Kweek zaadjes en stek plantjes met deze Nature mini-kweekkas van duurzame, harde kunststof (spuitgiet). De kweekkas heeft een transparante deksel met ventilatieopeningen om de temperatuur en vochtigheidsgraad optimaal te regelen. De mini-kweekkas heeft een afmeting van H 18 x 27,5 x 24 cm.
 • Mini-kweekkas - met kokosmat - H11 x 35 x 23,5 cm

  Mini-kweekkas - met kokosmat. Kweekbak van soepel kunststof met platte bodem en voorzien van een kweekmat van kokosvezels en transparante deksel. Kokosvezel is lichtdoorlatend en ademt wat zorgt voor goede groeiomstandigheden. Doordat de kokosmat vocht vasthoudt, bevordert dit de ontkieming en is hierdoor uitermate geschikt voor het planten van zaden en kiemen. De deksel van de kweekbak is doorzichtig en zorgt ervoor dat er genoeg licht doorkomt. - H11 x 35 x 23,5 cm
 • Plaatetiket bamboe H 14,5 cm (5st.)

  Plaatetiketten van natuurlijke bamboe Het schrijfplaatje heeft een afmeting van 5,2 x 3,2 cm.
 • Plaatetiketten, met tuinstift. (10st.)

  Plaatetiket van Nature, van gele harde kunststof, geleverd met permanente markeerstift. Het grote, duidelijke schrijfplaatje heeft een afmeting van 3 x 5 cm. H 13 cm, verpakt per 10 stuks.
 • Plantetiket bamboe 10 cm, met ijzerdraad. (15st.)

  Bamboe plantenetiketten van Nature voor het labelen van zaailingen en stekken. De duurzame etiketten zijn zowel hangend of als steker te gebruiken wen worden geleverd met een ijzerdraadbevestiging. De naturel labels zijn voorgeperforeerd om ze rechtstreeks aan de planten te kunnen vastmaken. H 10 cm, verpakt per 15 stuks.
 • Plantetiketten incl. potlood (25st.)

  Steeketiketten van Nature, gemaakt van duurzaam kunststof voor het labelen van zaailingen en stekken. De set bestaat uit 25 gele etiketten en een handig potlood. De labels zijn voorgeperforeerd om ze rechtstreeks aan de planten te kunnen vastmaken. Hoogte 10 cm.

 • Pokon Bio Perliet 6 liter

  Een vulkanisch gesteente dat gebruikt kan worden om potgrond lichter en luchtiger te maken. Hierdoor kunnen wortels zich beter ontwikkelen. Ook kan het gebruikt worden als drainagelaag.
 • Pokon Bio Vermiculiet 6 liter

  Een in de natuur voorkomend mineraal dat geschikt is om in te zaaien en te mengen met potgrond. Vermiculiet houdt vocht en voeding goed vast.
 • Pokon Bio Zaai & Stekgrond 10 liter

  Potgrond met een fijne structuur voor het zaaien van alle typen zaden en het stekken van jonge planten. Biologische meststof voor 60 dagen.
 • Pop-up kas voor een vierkante-meter-tuin

  Bescherm de plantjes in een kweekbak of vierkantemetertuin tegen insecten met dit handige frame en de bijbehorende hoes van Nature. Het geëpoxeerd stalen frame is eenvoudig te plaatsen dankzij het “pop-up”-opzetsysteem. Het neemt weinig plaats in en is bovendien gemakkelijk te verplaatsen en op te ruimen. De transparante hoes van polyethyleen is 0,8 mm dik en biedt de ideale bescherming voor planten en zaailingen. De set is inclusief grondpennen. H 100 x 100 x 100 cm
 • Pop-up kas voor een vierkante-meter-tuin -insectengaas-

  Bescherm de plantjes in een kweekbak of vierkantemetertuin tegen insecten met dit handige frame en het bijbehorende anti-insectennet van Nature. Het geëpoxeerd stalen frame is snel een eenvoudig te plaatsen dankzij het “pop-up”-opzetsysteem. Het net en het frame nemen weinig plaats in, zijn niet zwaar zijn dus makkelijk op te ruimen. Het anti-insectennet is van polyester (mazen 1 x 1 mm) en heeft een dichtheid van 55 g/m2. Inclusief grondpennen. H 100 x 100 x 100 cm.
 • Potpers h15x ø4,5cm

  Handige potpers van Nature voor het zelf maken van zaaikluitjes van vochtige pot- en tuingrond voor bijvoorbeeld een kweekbak. De ronde potpers is gemaakt van duurzaam kunststof en heeft een afmeting van H 15 x Ø 4,5 cm.
 • Steeketiketten gekleurd (40st.)

  Kleurrijke steeketiketten van duurzaam kunststof van Nature voor het labelen van zaailingen en stekken in de moestuin. De set bestaat uit 40 stuks in vier trendy kleuren (blauw, geel, roze, rood). Hoogte per etiket is 10 cm.
 • Stekpotjes h6x7x7cm (20st.)

  Deze thermisch gevormde zwarte kunststof stekpotjes van Nature zijn handig voor het ontkiemen van zaailingen. Ideaal voor het planten van zaden die snel groeien of die niet goed bestand zijn tegen verplanten. De stekpotjes (H6 x 7 x 7 cm) hebben afwateringsopeningen voor een betere ontwikkeling van de wortels en zijn per 20 stuks verpakt.
 • Stekpotjes h7xø9cm (8st.)

  Deze thermisch gevormde, ronde kunststof stekpotjes voor het ontkiemen van zaailingen (H7 x Ø 9 cm) zijn voorzien van afwateringsopeningen die zorgen voor een betere ontwikkeling van de wortels. Ideaal voor planten van zaden die snel groeien of die niet goed bestand zijn tegen verplanten. De terrakleurige stekpotjes van Nature zijn verpakt per 8 stuks.
 • Stekpotjes, kunststof 9,5x9x9 cm. zwart 7 stuks

  Deze thermisch gevormde zwarte kunststof stekpotjes van Nature zijn handig voor het ontkiemen van zaailingen. Ideaal voor het planten van zaden die snel groeien of die niet goed bestand zijn tegen verplanten. De stekpotjes (H6 x 7 x 7 cm) hebben afwateringsopeningen die zorgen voor een betere ontwikkeling van de wortels. De stekpotjes zijn per 7 stuks verpakt.
 • Verspeensetje groen

  Groene verspeenset van Nature bestaande uit een verspeenvork en een verspeenpen. Hiermee kunnen hele jonge plantjes veilig en voorzichtig verspeend worden.
 • Zaadstrooier ø6cm

  Deze zaadstrooier van Nature maakt het gemakkelijk om zaadje per zaadje te zaaien. De instelbare zaadstrooier van duurzame kunststof heeft een schaalverdeling van 1 tot 6. Doorsnede van de strooier is 6 cm.