Suikermais, Zea mays saccharata 'Sweet Life F1' -seeds-
501250
SUIKERMAIS, Zea mays saccharata Sweet Life F1
Sweet Life is een extra zoete tuindershybride. De kolven hebben zowel decoratieve
goudgele als roomwitte korrels met een zeer zoete smaak. Teeltwijze: Vroege teelt:
warm voorzaaien in potten van half april tot begin mei. Uitplanten van eind april tot
eind mei. Oogst van eind juli tot begin september. Buiten ter plaatse zaaien van eind
april tot eind mei. Oogst van half augustus tot half oktober. Plantafstand 70 x 20 cm.
Tasty Sweet niet in de buurt telen van andere maissoorten zoals gewone suiker-,
sier- of voedermais, omdat de smaak dan sterk achteruitloopt door kruisbestuiving.
SUIKERMAIS, Zea mays saccharata Sweet Life F1
Sweet Life is een extra zoete tuindershybride. De kolven hebben zowel decoratieve
goudgele als roomwitte korrels met een zeer zoete smaak. Teeltwijze: Vroege teelt:
warm voorzaaien in potten van half april tot begin mei. Uitplanten van eind april tot
eind mei. Oogst van eind juli tot begin september. Buiten ter plaatse zaaien van eind
april tot eind mei. Oogst van half augustus tot half oktober. Plantafstand 70 x 20 cm.
Tasty Sweet niet in de buurt telen van andere maissoorten zoals gewone suiker-,
sier- of voedermais, omdat de smaak dan sterk achteruitloopt door kruisbestuiving.
501250
Datasheet
Hoogte in cm.
200
Bloeiperiode in de maanden
7-10
Plantafstand in cm.
70
Bolomvang (zie informatie)
5 gram seeds (ca.)
Standplaats
voor een zonnige standplaats
SUIKERMAIS, Zea mays saccharata Sweet Life F1
Sweet Life is een extra zoete tuindershybride. De kolven hebben zowel decoratieve
goudgele als roomwitte korrels met een zeer zoete smaak. Teeltwijze: Vroege teelt:
warm voorzaaien in potten van half april tot begin mei. Uitplanten van eind april tot
eind mei. Oogst van eind juli tot begin september. Buiten ter plaatse zaaien van eind
april tot eind mei. Oogst van half augustus tot half oktober. Plantafstand 70 x 20 cm.
Tasty Sweet niet in de buurt telen van andere maissoorten zoals gewone suiker-,
sier- of voedermais, omdat de smaak dan sterk achteruitloopt door kruisbestuiving.